Viktigheten Av God Kundeservice For å Lykkes - Fredrik Blanke
kundeservice på nett

Viktigheten Av God Kundeservice For å Lykkes

kundeservice på nett

En ting er å være flink med å selge sine produkter og tjenester, men det å faktisk følge opp i etterkant og yte god kundeservice er minst like viktig.
Alle som kjøper produkter og tjenester på nett kjenner til hvordan det er å kontakte kundeservice når noe går galt. Det er hvordan denne opplevelsen blir som er helt avgjørende om kunden ønsker å ha noe med deg å gjøre igjen senere, og når det koster 6-7 ganger mer å skaffe 1 ny kunde enn å beholde kunden for fremtiden, sier det seg selv hvor viktig dette er.

Noen raske fakta:

– Kunder som er misfornøyde med kjøp av et produkt vil oftere dele en negativ opplevelse med omverden enn de som er fornøyde.
– Bare 50% av kundebasen er villig til å vente opptil 1 uke med å få svar på sin henvendelse, før de slutter å være kunde i fremtiden.
– Etter en dårlig opplevelse med kundeservice vil 26% skrive om dette i sosiale medier. Tenk på hvilken snøball-effekt dette kan få.

Ingen bedrift er perfekt, men målet må alltid uansett være å prøve å holde antall missfornøyde kunder på et absolutt minimumsnivå.

Om fredrik

Fredrik Blanke er en etablert nettmarkedsfører og gründer. Fredrik har gjennom sine erfaringer fått en omfattende forståelse rundt det å markedsføre produkter og tjenester på nett.

følg meg her:

Skriv en kommentar: