Shopify Norge - Starte Ny Nettbutikk? - Fredrik Blanke

Shopify Norge – Starte Ny Nettbutikk?

Shopify Norge har de seneste årene hatt en stor økning i popularitet. Og veldig mange som vurderer å starte en ny nettbutikk velger nå oftere og oftere Shopify som plattform. Grunnen til dette kommer jeg mer tilbake til under, men det som kanskje er den største årsaken, er at nettbutikkløsningen har blitt mer fleksibelt og bedre tilpasset det norske markedet.

La meg først bare si at det å velge riktig nettbutikkplattform er noe av det mest kritiske man gjør fra starten av. Og det kan bli kostbart å endre dette valget ved en senere anledning, så det beste du kan gjøre er å tenke grundig igjennom dine preferanser og krav til hva nettbutikkløsningen må ha av funksjoner.

Du er kanskje ikke klar over det, men Shopify har en sterk posisjon på SMB-markedet internasjonalt. Per i dag ikke i Norge, men mye tyder på at de vokser raskt nå, så de kommer nok til å få et sterkt fotfeste her også. Mye på grunn av hvor enkelt det er å starte nettbutikk med Shopify, uansett om du bare skal selge til Norge eller utlandet. Og hvem liker vel ikke god brukervennlighet?

Shopify sitt opphav.

 • Shopify er et selskap fra Canada som har mer enn 4000 ansatte.
 • Ble grunnlagt i 2004 og er i dag et børsnortert selskap.
 • Det finnes mer enn 800.000 Shopify nettbutikker!
Shopify Norge
En brukervennlig nettbutikk for alle.

Hva er så fordelene med å velge Shopify som nettbutikkløsning for oss i Norge?

 • Alt innhold i nettbutikken kan skrives på norsk.
 • Nå har også Shopify ganske nylig gjort alt av administrasjon og innstillinger på norsk.
 • Du kan angi norsk krone som valuta.
 • Du kan sette opp norsk mva. uten problemer. Slik at produktene og kvitteringene har norsk mva.
 • Det er mulig å få inn de mest vanlige mulighetene for å ta betalt i Norge. Du kan motta betaling fra PayPal, Visa, Mastercard, Vipps og Klarna.
 • Uansett hvor liten eller stor nettbutikk du har tenkt å lage, så er dette en meget skalerbar løsning.
 • Du kan styre nettbutikken fra mobilen din med en god egen app.
 • Nettbutikken kan integreres med et stort utvalg apper, som gjør at du får tilgang til et hav av funksjonalitet gjennom disse.

Shopify priser? Dette koster det å starte en ny nettbutikk.

Dette er også et område som denne nettbutikkplattformen virkelig skiller seg ut fra mange andre konkurrenter. Noe av det beste med Shopify er at du kan starte med en gratis prøve på 14 dager. Etter det kan du gå over på enten et abonnement på enten $29 eller $79 i mnd, hvor de største forskjellene bare går på om du vil bruke gavekort og mer avanserte salgsrapporter.

Shopify Norge konklusjon.

Shopify Nettbutikk

For veldige mange gründere i Norge har Shopify med tiden blitt et førstevalg når de skal starte en ny nettbutikk. En av grunnene til at Shopify er så populært, er at man kan fokusere på markedsføring og salg fremfor det tekniske med nettbutikken. Det å drive butikk handler jo først og fremst om salg, og det er tross alt det aller viktigste.

Uavhengig om du skal selge ett enkelt produkt eller har et massivt antall varer å selge, så fungerer Shopify helt ypperlig. Videre er den store fleksibiliteten en viktig grunn til at mange velger denne plattformen i stedet for andre norske alternativer. Det finnes jo et helt utrolig stort utvalg apper og designvalg som gjør det mulig få de fleste funksjoner du kan tenke deg.

Er du komfortabel med å sette opp en butikk helt på egenhånd, er det egentlig nå bare å komme i gang med en gratis 14-dagers gratis prøveversjon av Shopify.

14-dagers gratis prøve.

Trenger du hjelp?

Eller så må du mer enn gjerne kontakte meg hvis du ønsker hjelp med deler eller hele jobben. Det er bare å ta kontakt, så står jeg klar til å hjelpe deg med hva det skulle være.

Ta kontakt for hjelp med Shopify.


Helt til slutt vil jeg gjerne anbefale deg å se filmen under for enda mer detaljert informasjon hvis du skulle ønske det.

Om fredrik

Fredrik Blanke er en etablert nettmarkedsfører og gründer. Fredrik har gjennom sine erfaringer fått en omfattende forståelse rundt det å markedsføre produkter og tjenester på nett.

følg meg her:

Skriv en kommentar: