Om Fredrik Blanke - Fredrik Blanke

Om Fredrik Blanke

megFredrik Blanke er en gründer med lang erfaring og masser av kunnskap rundt salg og markedsføring på nett. Det hele startet for rundt 9 år siden, når de første nettsidene ble laget med annonser fra Google. Etter et stort antall nettsider senere oppdaget han hvordan det var mulig å tjene gode penger på nett.

Han lever av å selge digitale- og fysiske produkter, affiliate, samt salg av tjenester som rådgivning og utvikling av nettsteder eller nettbutikker.

Nettmarkedsføring er et utrolig spennende fagfelt hvor det hele tiden skjer noe nytt. Det gjelder å henge med.

I tillegg er det som regel slik at den som er først ute med markedsføring i nye kanaler, er den som oppnår størst suksess.

Fredrik holder seg derfor konstant oppdatert på det som skjer med Google, Facebook, Bing, Twitter, LinkedIn og alle andre mulige kanaler.

Det er viktig å vite alle mulige måter man kan markedsføre sine produkter på her.

Å markedsføre produkter på Facebook er f.eks. noe helt forskjellig fra markedsføring på Google Adwords, og krever andre metoder for å lykkes optimalt.

Fredrik er opptatt av hele kundeopplevelsen fra første klikk til det endelige målet. Det gjelder å se helheten, og bygge opp kommunikasjonsmulighetene med sine kunder.

Spesialistområdene til Fredrik er:

Oppsett av nettsider, nettbutikker, SEO, SEM, PPC, e-post markedsføring, affiliate, webanalyse, mm.

Søkemotoroptimalisering (SEO)
PPC & Sosiale medier 100%
Analyse & Strategi 95%
Epostmarkedsføring
Webutvikling

La oss bli bedre kjent!

Jeg hjelper deg gjerne med å nå dine mål på nett!

Ta kontakt nå.