Markedsføring På Google+ - Et Viktig Verktøy For Research ++ - Fredrik Blanke
markedsføring på google+

Markedsføring På Google+ – Et Viktig Verktøy For Research ++

Jeg liker godt å analysere mulighetene for markedsføring i nye kanaler. Og med Google+ finnes det en rekke nye muligheter for å markedsføre produkter og tjenester på, som ikke finnes i andre sosiale medier.. Dette er spennende. Det er de som utnytter disse mulighetene først, som vil se de største resultatene.

markedsføring på google+

Alle som skal selge produkter eller tjenester i sosiale medier slik som på Google+, er nødt til å gjøre research for å kunne treffe kundene man jo er ute etter å nå. Ved å gjøre research på Google+ kan man fort finne ut f.eks.: hvem som er «autoritetspersoner» i nisjen man er i, hva som deles av innlegg, bilder, video osv. og hva som generelt er populært og går viralt.

På Google+ bør du blant annet bruke et helt gratis og enkelt verktøy som kalles «Ripples». Jeg skrev et innlegg om dette på Google+ profilen min.

Om fredrik

Fredrik Blanke er en etablert nettmarkedsfører og gründer. Fredrik har gjennom sine erfaringer fått en omfattende forståelse rundt det å markedsføre produkter og tjenester på nett.

følg meg her:

Skriv en kommentar: