Markedsføring på facebook nyhet. Dette blir verdifullt for deg
facebook annonsering

Markedsføring på facebook nyhet. Dette blir verdifullt for deg

Driver du med markedsføring på facebook kommer det her en nyhet du virkelig bør glede deg til, og den nyheten heter «Facebook lead ads». Er det en form for markedsføring jeg virkelig ser stor verdi i (Og som har høy ROI) er det epostmarkedsføring og nyhetsbrev. I dag må bedrifter på facebook sende trafikken over til sin nettside, hvor konverteringen av potensielle kunder inn i epostlister finner sted.

facebook annonsering

Med den kommende «Facebook lead ads» kan konverteringen av eposter skje direkte på Facebook. Bare med noen få klikk på Facebook kan man få epostadressen til brukerne over på et nyhetsbrev. Dette vil fungere ekstra bra på mobil, når mobilbrukerne ikke trenger å bevege som over på eksterne nettsider for å bli med på nyhetsbrev, men kan gjøre det direkte i facebook.

Det vil garantert føre til meget høy konverteringsrater kombinert med gode annonser og incentiver! Genialt.

Nå har ikke «Facebook lead ads» blitt rullet ut til så mange enda, men det kommer nok forhåpentligvis snart. Da vil du kunne se denne valgmuligheten når du lager dine facebook annonser her:

facebook markedsføring

Når denne facebook annonsemuligheten er kommet for alle bedrifter, så vil man få de potensielle kundene inn uten å gå omveien med landingssider. Dette ser jeg på som en liten revolusjon innen annonsering på facebook, og er noe jeg kommer til å kaste meg over med det samme. Inntil videre får vi alle fortsette å lage gode Facebook annonser på de tilgjengelige mulighetene som fortsatt fungerer godt.

En annen spennende facebook nyhet er muligheten i power editor til å lage instagram annonser, som også kommer til å bli veldig stort i tiden som kommer nå på kort og lang sikt.

Husk: Det alltid er de som er tidlig ute med å utnytte nye muligheter som oppnår størst suksess (ROI), for det blir alltid vanskeligere med tiden jo flere som kommer etter. I tillegg til at annonseringspriser bare øker med tiden.

«Facebook lead ads» er det bare å glede seg til uansett. Inntil videre ønsker jeg deg alt vel med din markedsføring på facebook, og håper du oppnår gode resultater der! 🙂

Om fredrik

Fredrik Blanke er en etablert nettmarkedsfører og gründer. Fredrik har gjennom sine erfaringer fått en omfattende forståelse rundt det å markedsføre produkter og tjenester på nett.

følg meg her:

Skriv en kommentar: