Kritisk søkemotoroptimalisering endring den 21. april - Fredrik Blanke
seo er søkemotoroptimalisering

Kritisk søkemotoroptimalisering endring den 21. april

Alle som er opptatt av søkemotoroptimalisering og organisk trafikk fra Google, bør merke seg dagen 21. april 2015. For det første er det ikke ofte Google går offentlig ut med tilgjengelig informasjon, om hva de kommer til å legge vekt på i deres algoritmer fremover. Dette har nå skjedd.

Etter den 21. april kommer nettsider som er responsive (At de tilpasser seg mobil og nettbrett), til å få en klar fordel og større muligheter for høyere rangering i Google.
Denne oppdateringen er stor. Den vil nemlig få innvirkning på et enormt antall nettsider i Google som i dag ikke er responsive.

Google har laget et verktøy for deg som sjekker hvor mobil-vennlige din nettside blir ansett av Google. Sjekk ut Google Mobile-Friendly test.

Nå regner jeg med at du er flink og har laget et responsivt nettsted for lenge siden, men hvis ikke er tiden for å rette opp det!

Et annet søkemotoroptimalisering tips som Google offentlig går ut med er å ikke bruke for små font-størrelser. Dette har sikkert med å gjøre at de vil sikre at tekst på nettsider skal være enkelt lesbart på mindre skjermer og mobiltelefoner. Google sier at du bør ha en font som er rundt 16 piksler, og en linjehøyde på rundt 1.2em. I tillegg bør du ikke ha for mange ulike font-størrelser og typer på en side av gangen. Likevel er det her bare å bruke sunn fornuft, og tenke på at innhold er godt leselig på de mindre formatene som nevnt.

Lykke til! :)

seo er søkemotoroptimalisering

Om fredrik

Fredrik Blanke er en etablert nettmarkedsfører og gründer. Fredrik har gjennom sine erfaringer fått en omfattende forståelse rundt det å markedsføre produkter og tjenester på nett.

følg meg her:

Skriv en kommentar: