Få garantert suksess på nett om du kan svare på dette!
det store spørsmålet for suksess

Du får garantert suksess på nett hvis du kan besvare dette spørsmålet!

Alle vi som driver firma på nett i dag, ønsker selvsagt at det skal bli en så stor suksess som overhode mulig. Vi ønsker oss en stadig voksende salgskurve og et resultat som bare blir større og større. Det mange likevel fort oppdager er at den store konkurransen på nett, gjør at det ikke blir så enkelt som man kanskje hadde trodd.

Men hvis du bare kan besvare ett eneste spørsmål som jeg kommer til under, så er du faktisk garantert til å oppnå suksess med alt du driver med. Det vil ikke være et snev av tvil. Samtidig vil dine konkurrenter være dømt til å mislykkes, om de ikke klarer å besvare det samme spørsmålet.

Så hva er så dette viktige spørsmålet?

det store spørsmålet for suksess

Det kommer her:

suksess på nett

For alle oss som driver med markedsføring på nett, er dette utelukkende det mest essensielle spørsmålet av dem alle. Klarer du å skaffe nye kunder uten å tape penger for hver nye kunde som kommer inn døren, så vil du lykkes på nett. Uansett om du driver nettbutikk, affiliate nettsider eller hva det måtte være. Selv om du kun klarer å gå «break-even» på hver nye kunde du skaffer, så kan det også være bra.
For har du først fått salget og kunden, så kan man selge kunden mer i etterkant, og dermed gå i pluss gjennom mersalg. Husk at det jo tross alt er inntil åtte ganger mer lønnsomt å selge til en eksisterende kunden, enn å skaffe en ny.

Håper du har funnet et godt svar på spørsmålet over i ditt firma. Ha fokus på at det er 3 måter ditt firma kan vokse på, og her bør fokuset ligge. Alltid.

Skriv gjerne noen kommentarer under hvis du vil. Det var alt for nå. 🙂

Om fredrik

Fredrik Blanke er en etablert nettmarkedsfører og gründer. Fredrik har gjennom sine erfaringer fått en omfattende forståelse rundt det å markedsføre produkter og tjenester på nett.

følg meg her:

Skriv en kommentar: