1 Enkelt søkemotoroptimalisering tips Google vil like deg for
SSL søkemotoroptimalisering

1 Enkelt søkemotoroptimalisering tips Google vil like deg for

Søkemotoroptimalisering er et omfattende emne. Google forandrer sine algoritmer kontinuerlig, men det er likevel ting som Google alltid vil sette pris på og like.
Godt innhold og linker er selvsagt fortsatt viktig for at Google skal like ditt nettsted. Så er det av og til at det dukker opp noen nye søkemotoroptimalisering signaler, som er enklere å få gjennomført enn andre.

Det nye nå er at Google liker ditt nettsted bedre om du har SSL på siden din. Altså at det står https og ikke http i starten av din nettadresse.
Har ikke tenkt å skrive for mye hva SSL er, men det går jo på at nettstedet blir sikrere mot at andre ikke kan tappe sensitiv informasjon som kredittkort osv. Driver du en nettbutikk f.eks. er det mer viktig å ha SSL.

Et SSL sertifikat som det gjerne heter, får du som oftest kjøpt av de som selger webhotell. Det koster ca. 100 kr per nettsted.

SSL søkemotoroptimalisering

Installerer du en SSL på ditt nettsted i dag, har du gjort ett godt ekstra tiltak for å styrke din søkemotoroptimalisering.

Det forventes at blir en ny trend innen SEO i 2015 og videre fremover. Og de som selger SSL sertifikater er selvsagt godt fornøyd med dette.

Lykke til.

Om fredrik

Fredrik Blanke er en etablert nettmarkedsfører og gründer. Fredrik har gjennom sine erfaringer fått en omfattende forståelse rundt det å markedsføre produkter og tjenester på nett.

følg meg her:

Skriv en kommentar: